Lyst til at være instruktør?

Har du lyst til at være instruktør hos os i næste sæson? 
Vi kan altid bruge dygtige, engagerede trænere på både børne- og voksenhold. Er det noget for dig, så kontakt vores formand, Henriette Brøndum, på 20 81 87 60. 

Nu kan du tilmelde dig sommerholdene

Tilmeldingen til sommerholdene er åben. Du finder holdene i menupunktet Sommerhold under Holdoversigt og tilmelding. 
http://1900gymnastik.dk/sommerhold-2023

Kom til opvisning den 25. marts

Nervepirrende saltomortaler, flotte danse-moves og supersmarte sjippe-tricks fra nogle af landets bedste rope skippere. Lørdag den 25. marts klokken klokken 10-13.30 får du det det hele. Da slår Aarhus 1900 Gymnastik & Dans nemlig dørene op til årets opvisning. Her viser holdene, hvad de har arbejdet med i løbet af sæsonen. Og her er noget for enhver smag – og alder. Opvisningen foregår i Christiansbjerghallen. Alle er velkommen. Pris 25 kroner for voksne. Gratis for børn.

Støt foreningen og kom til generalforsamling

Støt din forening og mød op til årets generalforsamling tirsdag den 31. januar klokken 19.00 på Katrinebjergskolen.

I år har vi ekstra brug for, at du møder op og støtter foreningen. Lone Sørensen, vores kasserer og bestyrelsesmedlem gennem 25 år, stopper. Vi SKAL derfor have valgt nyt/nye medlemmer til bestyrelsen for at kunne løse opgaverne.

Synes du, det er vigtigt at vi fortsat har aktiviteter for børn, unge og voksne, så kom og bak op - og meld dig gerne til at arbejde med.

Har du spørgsmål til bestyrelsen, så kontakt Henriette på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 2081 8760

Der serveres kaffe/te og kage.

Dagsorden:
Valg af dirigent
Bestyrelsens beretning for det forløbne år
Forelæggelse af regnskab for det forløbne år
Behandling af evt. indkomne forslag
Valg af bestyrelsesmedlemmer
Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen
Valg af 1 revisor og 1 revisorsuppleant
Evt. valg til udvalg
Valg af repræsentanter til Foreningens repræsentantskab
Eventuelt

Du kan nå det endnu

Skal dit barn i gang med at springe, danse, lege eller tumle? Så kan du nå det endnu. 
Se her, hvilket hold der passer til netop dit barn.

To nye hold for voksne

Tænker du på at komme i bedre form? Så prøv et af vores nye hold. Vil du arbejde med åndedrættet og forbedre din kropsholdning og kropsbevidsthed, er Pilates holdet for dig. Er du mere til styrketræning og konditionstræning? Så er det Stram op, du skal melde dig til.

Læs mere...

Så er tilmeldingen åben

Det er nu, du skal til tasterne, hvis du eller dit barn skal gå til gymnastik i næste sæson. Find holdene under Holdoversigt og tilmelding eller via dette link: http://1900gymnastik.dk/holdoversigt

Holdoversigt den 1. august

Fra den 2. august kan du se, hvilke hold du eller dit barn kan gå på efter sommerferien. Du kan også følge med på Facebook, Aarhus 1900 Gymnastik og Dans. Træningen starter i uge 36. 

Tilmelding til sommerhold er åben

Det er nu, du skal melde dig selv eller dit barn til sommerholdene, der kører i april og maj. Se holdene og tilmeld dig under menupunktet Holdoversigt & tilmelding.

Læs mere...

Kom til årets opvisning lørdag den 26. marts

I to år har vi måttet aflyse årets store begivenhed: Opvisningen. Men nu skal det være. Lørdag den 26. marts klokken 10-13.30 kan du få smagsprøver på, hvad Rytmestjernerne, Krudtuglerne, Springfiduserne,  Rytmekvinderne og alle de andre dygtige hold laver.

Rope Skipperne viser også, hvad de har fået guldmedaljer for. Så glæd dig! Opvisningen i år er gratis. Alle er velkommen. Den foregår i Christiansbjerghallen, Gøteborg Allé 9, 8200 Aarhus N.

Underkategorier