Træning aflyst til den 7. februar

På grund af regeringens nedlukning er al træning desværre aflyst til den 7. februar. 

God jul og godt nytår

Det har været et turbulent år. Tak for jeres engagement og forståelse. Vi glæder os alle til at komme i gang med at træne igen. Indtil videre vil vil ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Træning aflyst til efter nytår

Regeringen har meldt nye restriktioner ud. 38 kommuner er særligt berørte - Aarhus Kommune er en af dem. Al træning aflyses derfor til efter nytår.

Læs mere...

Træning aflyst i december eller januar

Gymnastiksalene på Katrinebjergskolen skal renoveres. De betyder, at vi desværre må aflyse træningen i tre uger i begge sale. 
I øst-salen er træningen aflyst hele december, med start i uge 49. Og i vest-salen er træningen aflyst tre uger i januar, nemlig uge 1, 2 og 3. 

Læs mere...

Alle hold kører trods corona

Vores kreative og dygtige instruktører har fået puslespillet til at gå op. Så alle hold kører på trods af nye corona-retningslinjer.

Læs mere...

Medlem fra bestyrelsen med i hovedbestyrelsen i Aarhus 1900

Randi Rædkjær er nyt medlem af hovedbestyrelsen i Aarhus 1900. Randi er medlem af bestyrelsen i Aarhus 1900 Gymnastik & Dans, men nu er hun også valgt ind i hovedbestyrelsen i Aarhus 1900.

Læs mere...

Nye corona-retningslinjer

For at vi alle trygt kan komme i gang med den nye sæson, har vi udarbejdet retningslinjer for at undgå smitte med corona-virus. Retningslinjerne gælder for alle medlemmer, børn - og deres forældre, voksne og instruktører. Læs retningslinjerne her.

Åbent Hus aflyst

På grund af Covid 19 aflyser vi vores Åbent Hus arrangement lørdag den 12. september. Det er vi ærgerlige over, men vi håber, vi kan tage revancehe i 2021 og lave et mega-godt arrangement der. :-)

Åbent Hus er aflyst

På grund af Covid 19 har vi besluttet at aflyse vores Åbent Hus arrangement lørdag den 12. september. Det er vi ærgerlige over, men vi håber, vi kan tage revancehe i 2021 og lave et mega-godt arrangement der.

Du kan trygt gå til gymnastik hos os

Vi overholder alle sundhedsmyndighedernes anbefalinger i forhold til afstand, afspritning med mere. Så du og dit barn kan trygt gå til gymnastik hos os. 

Underkategorier