Bestyrelsen i Aarhus 1900 Gymnastik & Dans

Foreningens bestyrelse består af medlemmer, instruktører og forældre, og har derfor et bredt overblik over foreningen.
Har du spørgsmål til Aarhus 1900 Gymnastik & Dans, kan du kontakte et af bestyrelsesmedlemmerne. Helst på mail, men ved akutte sager på telefon.

Formand og sekretær: Henriette Brøndum

Kasserer: Lone Sørensen

Lokaler og skole: Lene Mosegaard Søbjerg

Kurser og redskaber: Randi Rædkjær

Webmaster og pressekontakt: Annette Grandt

Ris og ros
I Aarhus 1900 Gymnastik & Dans ønsker vi, at medlemmerne er tilfredse med deres medlemskab. Derfor tager vi gerne imod ris og ros til foreningen. Her tænker vi på alt lige fra enkeltpersoner i foreningen til foreningen overordnet set.

Udfyld nedenstående kontaktformular anonymt eller med kontaktoplysninger. Så kigger vi på henvendelsen.