Sølv og bronze til Rope Skipperne til de jyske mesterskaber

Rope skipping pigerne klarede det så flot til de jyske mesterskaber i går. I det lukkede JM høstede de tre sølv- og to bronze-medaljer i disciplinerne plus en sølv-medalje i kategorien all around. I det åbne JM blev det til en flot 5. og 8. plads. Både sjippere og trænere havde en god dag i Aalborg og er rigtig glade for dagens resultater.

Foreningen fejrer 120-års jubilæum

Aarhus 1900 Gymnastik & Dans fylder 120 år i 2022. Det fejrede de voksne medlemmer og instruktørerne i lørdags med en frokost i Den Gamle By. De kiggede i scrapbøger, genopfriskede gamle minder, og snakken gik lystigt ved bordene. En fejring for børneholdene er udsat på grund af corona.

Alle hold i gang

Den nye sæson er skudt i gang. Med dygtige instruktører på alle hold. Vi håber, det bliver en sæson uden corona-forhindringer. Så det er bare med at give den gas og nyde bevægelsesfriheden :)

Træningen i gang igen

Endelig blev det den 6. april 2021 og dermed den store genåbningsdag. Det gælder også for Aarhus 1900 Gymnastik & Dans. Vi tilbyder nu træning på stort set alle hold. Enten udendørs træning eller online på hjemmecomputeren. Instruktørerne kontakter holdene og giver nærmere besked.

Gymnastikopvisning den 27. marts aflyst

Den traditionelle gymnastikopvisning i Aarhus 1900 Gymnastik & Dans den 27. marts aflyses. I stedet arbejder vi på at udvikle en alternativ afslutning på sæsonen. Mere om det senere, når vi ved, hvordan situationen med corona og nedlukning ser ud.

Generalforsamling den 13. april

Generalforsamlingen i Aarhus 1900 Gymnastik & Dans flyttes til tirsdag den 13. april. Tid og sted kommer senere. Det betyder, at den planlagte generalforsamling den 26. januar er aflyst.

Træning aflyst indtil videre

Vi følger regeringens retningslinjer. Derfor er vores træning desværre aflyst indtil videre. 

God jul og godt nytår

Det har været et turbulent år. Tak for jeres engagement og forståelse. Vi glæder os alle til at komme i gang med at træne igen. Indtil videre vil vil ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Træning aflyst til efter nytår

Regeringen har meldt nye restriktioner ud. 38 kommuner er særligt berørte - Aarhus Kommune er en af dem. Al træning aflyses derfor til efter nytår.

Læs mere...

Træning aflyst i december eller januar

Gymnastiksalene på Katrinebjergskolen skal renoveres. De betyder, at vi desværre må aflyse træningen i tre uger i begge sale. 
I øst-salen er træningen aflyst hele december, med start i uge 49. Og i vest-salen er træningen aflyst tre uger i januar, nemlig uge 1, 2 og 3. 

Læs mere...

Underkategorier